top of page

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Χειροτεχνείον Summer 2024



Το Χειροτεχνείον αποτελεί το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης του Wheeling2help στη Φύση και βρίσκεται στη βάση μας στο NISI, στις Ράχες Φθιώτιδας.


Αποτελεί έναν χώρο έκφρασης και δημιουργίας με δωρεάν εργαστήρια από όλους για όλους!

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, οικονομικής κατάστασης, κλπ, και εδώ και 3 χρόνια που ξεκινήσαμε τη λειτουργία του Χειροτεχνείου μετράμε ήδη πάνω από 230 εργαστήρια με περισσότερους από 6.000 συμμετέχοντες.


Φέτος, για τους μήνες Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από εργαστήρια τα οποία απευθύνονται στους εθελοντές μας μέσα από τα προγράμματα Erasmus+ , τους επισκέπτες του NISI Raches, καθώς και τους νέους της περιοχής των Ραχών και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με όλα όσα συμβαίνουν!


Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τέτοια μικρά πολιτιστικά κέντρα σε όλες τις κοινότητες που συνεργαζόμαστε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest, όπου θα μοιράζεται η γνώση και θα φυτεύονται σπόροι για την αλλαγή!


Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε κάποιο από τα εργαστήρια που έχουμε ανακοινώσει και θα χαρούμε ακόμη περισσότερο αν θα θέλατε να προσφέρετε ένα εργαστήριο με οποιαδήποτε θεματική ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και στις αξίες μας στο μέλλον!

160 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarii


bottom of page